Lorinser modifica noul Mercedes E-Class

Lorinser modifica noul Mercedes E-Class

Lorinser modifica noul Mercedes E-Class

Tunerul german promite diverse bunatati tehnice

Cateva schimbari intalnim si in plan estetic

Cum arata si cum suna propunerea germanilor pentru cei care au pus deja mana pe un exemplar al respectivului automobil de clasa mare din Stuttgart ramane sa descoperim chiar din randurile urmatoare.

Exact zece luni si jumatate. De atat a avut nevoie industria tuningului pentru a veni cu primul pachet de tuning destinat noului Mercedes E-Class, automobil dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia salonului desfasurat la Detroit in ianuarie 2016.

A meritat insa asteptarea? Ei bine, acum depinde si din ce unghi privesti ori de care parte a baricadei te afli - da in cazul in care un nou set de jante din aliaj reprezenta singurul detaliu pe care l-ai fi inlocuit la exemplarul din dotare, nu daca iti doreai ceva mai mult de atat.

Ce-i drept, nici meniul germanilor de la Lorinser nu se termina odata cu incaltarile in cinci spite duble si pe 21 inch, lista cu bunatati exterioare continuand cu o prelungire frontala din fibra de carbon... atat de subtila, incat exista destule sanse ca ea sa treaca total neobservata.

Lasam insa in urma upgrade-urile exterioare si aruncam o privire asupra departamentului interior, care propune acum mai nou covorase diferite, pedale din aluminiu si praguri iluminate. Pe scurt, nimic interesant ori major, daca este sa ne intrebi pe noi.

Dar daca avem mai mult noroc la nivel tehnic? Nu e cazul sa te entuziasmezi nici de-aceasta data prea tare, vestile bune adresandu-li-se exclusiv posesorilor de Mercedes E350d, respectiv E43 AMG, care se bucura acum de 300, respectiv 440 cai putere.

Intr-un final, persoanele care au pus mana pe un exemplar al Mercedes-ului E-Class W213 mai pot opta si pentru un kit capabil sa coboare garda la sol a modelului german de clasa mare cu cateva zeci de milimetri, conform oficialilor Lorinser.

Facebook Comments

Despre noi:

Suntem specializați în importul de autoturisme noi și rulate din întreaga Europă, aducându-vă cele mai alese opțiuni.

Oferim soluții de finanțare flexibile, inclusiv leasing și credit, pentru a vă facilita accesul la autovehiculul dorit.

Cu un personal experimentat și dedicat, vă oferim servicii complete de intermediere în vânzări și consultanță la achiziții auto, menite să vă ajute să luați decizii în cunoștință de cauză, conform celor mai înalte standarde profesionale.

Programul nostru:

  • Luni  09:00 - 18:00
  • Marti  09:00 - 18:00
  • Miercuri  09:00 - 18:00
  • Joi  09:00 - 18:00
  • Vineri  09:00 - 18:00
  • Sambata  10:00 - 13:00
  • Duminica  Inchis

Contactează-ne:

Copyright © 2016 Auto Rulate Iasi. Toate drepturile rezervate.

Developed by Stef Design