Mazda pregateste o gama de modele prietenoase cu mediul

Mazda pregateste o gama de modele prietenoase cu mediul

Mazda pregateste doua modele prietenoase cu mediul

Primul dintre ele va fi electric si va debuta in 2019

Cel de-al doilea va folosi propulsia plug-in hybrid si va veni in 2021

Oficialii constructorului japonez au confirmat lansarea unui model electric in 2019, si o noua masina plug-in hybrid in 2021. Acestea ar putea fi primele efecte ale parteneriatului incheiat cu conationalii de la Toyota.

Japonezii de la Mazda si-au prezentat planurile de viitor pentru modelele ecologice in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Acestea ar urma sa fie primele efecte ale proaspatului parteneriat incheiat cu conationalii de la Toyota.

Asa cum scriam intr-un articol trecut, industria auto mondiala incepe sa fie sufocata de tot mai multe parteneriate. Dupa ce Nissan-Renaut a integrat oficial brand-ul Mitsubishi, iar Toyota si Suzuki s-au aliat impotriva marilor constructori europeni si americani, a venit randul celor de la Mazda sa intre intr-o alianta cu Toyota.

Parteneriatul a fost incheiat la inceputul acestei luni pentru dezvoltarea unor masini electrice, iar primele efecte nu au incetat sa apara. Prezenti la Salonul Auto de la Los Angeles, oficialii constructorului japonez de automobile au confirmat deja lansarea primului model electric din istoria companiei in 2019, care va fi urmat cel mai devreme in 2021 de un model plug-in hybrid.

Cel putin deocamdata, niponii nu au dat alte detalii despre cele doua modele, sau despre segmentul din care vor face parte, insa este clar ca acestea vor fi lansate din nevoia de a respecta noile norme de poluare, devenite extrem de stricte in urma scandalului Dieselgate.

Tot la Los Angeles, Mazda a prezentat noua generatie a SUV-ului CX-5, care propune, printre altele, o evolutie a design-ului vechiului model, dar si mai mult spatiu interior. Despre aceasta, constructorul japonez a declarat in cadrul aceluiasi Salon ca va primi si pe piata din Statele Unite un propulsor diesel, si anume motorul Skyactiv-D de 2.2 litri.

"CX-5 este un vehicul foarte important. Acum vom creste competitivitatea noastra cu o schimbare completa a modelului," au incheiat oficialii companiei.

Facebook Comments

Despre noi:

Suntem specializați în importul de autoturisme noi și rulate din întreaga Europă, aducându-vă cele mai alese opțiuni.

Oferim soluții de finanțare flexibile, inclusiv leasing și credit, pentru a vă facilita accesul la autovehiculul dorit.

Cu un personal experimentat și dedicat, vă oferim servicii complete de intermediere în vânzări și consultanță la achiziții auto, menite să vă ajute să luați decizii în cunoștință de cauză, conform celor mai înalte standarde profesionale.

Programul nostru:

  • Luni  09:00 - 18:00
  • Marti  09:00 - 18:00
  • Miercuri  09:00 - 18:00
  • Joi  09:00 - 18:00
  • Vineri  09:00 - 18:00
  • Sambata  10:00 - 13:00
  • Duminica  Inchis

Contactează-ne:

Copyright © 2016 Auto Rulate Iasi. Toate drepturile rezervate.

Developed by Stef Design