Noul BMW Seria 5 primeste mai multe bunatati M Performance pentru un aspect de nota 10+

Noul BMW Seria 5 primeste mai multe bunatati M Performance pentru un aspect de nota 10+

Primele accesorii pentru noul Seria 5 vin de la BMW

Compania bavareza ofera diverse bunatati tehnice si estetice

Avem cresteri de putere, detalii din carbon si jante uriase

Cine si-ar fi putut inchipui o situatie ca aceasta? Nu de la Hamann vine primul pachet de tuning destinat noii Serii 5 de la BMW.

Iar ca meniul sa fie complet, nici macar companiile AC Schnitzer sau G-Power nu ne dau raspunsul pe care il cautam. Situatia se repeta, de asemenea, in cazul, celor de la Alpina, spre surprinderea tuturor.

Exact, primul pachet de tuning destinat noii Serii 5 de la BMW vine chiar de la ... BMW si este oferit sub umbrela diviziei M Performance, in cazul in care te interesau mai multe informatii cu privire la acest aspect.

Cum arata meniul pregatit de specialistii bavarezi pentru propriul automobil? Identic cu sportivitatea absoluta, prelungirile din fibra de carbon atasate spoilerelor fata si spate reprezentand cel mai bun exemplu al teoriei cu pricina.

Nu lipsesc insa din meniu nici oglinzile retrovizoare ori eleronul pentru portbagaj realizate din acelasi material regasit, de obicei, in dotarea unor modele marca Ferrari sau Lamborghini, in timp ce jantele din aliaj...

... ei bine, jantele din aliaj vin impreuna cu o finisare in doua culori si diametru de pana la 20 inch. Plus, la cerere, un sistem de franare usor imbunatatit, care contrasteaza cu ajutorul etrierelor rosii din dotare.

Tot la categoria bunatati exterioare mai putem trece in revista, fara niciun fel de problema, si pragurile laterale proeminente, respectiv tips-urile cromate ale evacuarii, pe cand interiorul anunta doar un nou volan in Alcantara, din pacate.

Vesti mai bune avem de la departamentul tehnic care, pe langa sistemul de franare usor imbunatatit si adus anterior in discutie, mai propune si o doza extra de putere / cuplu pentru versiunea 540i.

Altfel spus, cel mai potent BMW Seria 5 in sase cilindri ajunge la 360 CP si 500 Nm multumita diviziei M Performance, de un surplus in dreptul valorilor maxime avand parte si varianta 530d, care a urcat pana la 292 CP si 650 Nm.

Detalii precum pretul modificarilor descrise pe parcursul randurilor anterioare, dar si data de la care acestea vor fi disponibile la vanzare raman un mare mister in momentul de fata.

Facebook Comments

Despre noi:

Suntem specializați în importul de autoturisme noi și rulate din întreaga Europă, aducându-vă cele mai alese opțiuni.

Oferim soluții de finanțare flexibile, inclusiv leasing și credit, pentru a vă facilita accesul la autovehiculul dorit.

Cu un personal experimentat și dedicat, vă oferim servicii complete de intermediere în vânzări și consultanță la achiziții auto, menite să vă ajute să luați decizii în cunoștință de cauză, conform celor mai înalte standarde profesionale.

Programul nostru:

  • Luni  09:00 - 18:00
  • Marti  09:00 - 18:00
  • Miercuri  09:00 - 18:00
  • Joi  09:00 - 18:00
  • Vineri  09:00 - 18:00
  • Sambata  10:00 - 13:00
  • Duminica  Inchis

Contactează-ne:

Copyright © 2016 Auto Rulate Iasi. Toate drepturile rezervate.

Developed by Stef Design